Se incarca...

Browser incompatibil

Pentru a putea folosi aplicația trebuie să folosiți unul dintre urmatoarele browsere.

Forum > Q&A Financiar > Controale (garda, administratie, ITM)
2

2 0

Caen 5621 pentru pizza cu livrare la domiciliu?

7031 Vizualizări • 2 RăspunsuriCreat de mihaelaxg • Ultimul răspuns acum 2 ani de către Steve Works • Ultima actualizare la 14.05.2013 15:58:54

mihaelaxg
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Consilier bancar

Buna ziua si va multumesc anticipat pentru timpul acordat. Deoarece este prima activitate de acest tip si nu am reusit sa obtin din nicio sursa mai multe informatii,vin in fata Dumneavoastra cu urmatoarea problema identificata astazi in cursulunui control din partea primariei:

Am o pizzerie care lucreaza strict pe baza de comenzi, cu livrare la
domiciului, fara desfacere la punctul de lucru. Caen-ul ales a fost 5621
(catering). Acest caen a fost ales deoarece nu puteam obtine acordul vecinuluidin casa (de la etaj) pentru desfasurarea acestei activitati la parter, din motive care nu tin de noi. In cursul controlului am fost informat ca acest Caen permite doar livrarea la evenimente in baza unui contract intre noi si client, si daca livram in baza unor comenzi telefonice venite de la persoane fizice fara a avea un contract in spate, suntem in afara Caen-ului. Nu stiu exact ce presupune asta.Intrebarea este: luand in considerare ca nu vom putea schimba Caen-ul, pentru
ca nu vom obtine niciodata ok-ul de functionare in acel spatiu, ce solutii avem pentru a ne desfasura activitatea si pentru a nu avea probleme la viitoarelecontroale din partea primariei?

PS: inca nu am deschis oficial, de-abia am inregistrat punctul de lucru.

14.05.2013 15:58:54 Votează 20

Distribuie

 • Marian O.
  • Moderator
  Bună ziua,

  Codul caen 5621 presupune într-adevăr activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente şi include asigurarea serviciilor de alimentaţie bazate pe aranjamente contractuale cu clientul, în locaţia specificată de catre client, pentru un anumit eveniment. Această clasă exclude însă fabricarea de produse alimentare perisabile destinate revânzării (cod caen 1089) şi de asemenea exclude şi comerţul cu amanuntul al produselor alimentare perisabile, trecute la diviziunea 47 din codul caen.
  Ştiu că există pizzerii care au cod caen 5621 aşa că s-ar putea să fie doar o chestie de interpretare ori poate acestea întreprind inclusiv activităţi de catering în sensul descris mai sus. Din câte am înţeles, situaţia dv. este oarecum specială deoarece nu veţi avea un punct fizic de desfacere întrucât nu vă lasă veciunul şi doar o să întreprindeţi o activitate de comerţ cu amănuntul pe baza unor comenzi telefonice. Utaţi-vă şi la diviziunea 479 Comerţ cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioşcuri şi pieţe  , - cod caen 4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau  prin Internet ori 4799.
  Editat la 14.05.2013 17:50:13 Votează 2 0

  Distribuie

 •  Am avut un fast food inregistrat cu caen 5621 si nu am avut niciodata probleme.

  Pana la urma cu ce cod ati inregistrta firma?

  __________________________________________________________________

  Steve Works

  Restaurant-pizzerie Cluj

  Creat la 04.07.2015 16:55:38 Votează 0 0

  Distribuie