Se incarca...

Browser incompatibil

Pentru a putea folosi aplicația trebuie să folosiți unul dintre urmatoarele browsere.

Forum > Q&A Juridic > Drept Civil Şi Drept Procesual Civil
Întrebare fără răspuns

0 0

contestatie PV

7484 Vizualizări • 13 RăspunsuriCreat de JUDELE CORNELIU • Ultimul răspuns anul trecut de către Marius • Ultima actualizare la 24.08.2013 10:59:20

JUDELE CORNELIU
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Membru

In 29-11-2012 am solicitat interventia Politiei deoarece un vecin m-a amenintat si m-a jicnit verbal mai avea oleaca si ma agresa si fizic. Am sunat la 112 i-am rugat sa-mi dea nr telefon de la circa de Politie de care apartin,m-au intrebat daca este urgent ,am spus ca nu, doar ca nu stiu nr de la sectie.A venit dupa un timp o masina cu doi agenti, nu cu mascati nu cu salvari, sau cu trupe speciale.Cand au venit le-am dat C.I. si mi-au spus ca nu se confirma nimic din ce am zis,si ca sa montez camere video sau sa-l filmez cu telefonul mobil pe vecin, ca nu am probe.si i-am chemat degeaba si i-au 10milioane amenda.In PV scrie ca eram sub influenta alcoolului,si ca am apelat nr 112 fara motiv ,ba ca am proliferat injurii la adresa vecinului,tot eu. Deci eu amenintat chem Politia si tot eu platesc amenda.Totul a inceput dupa ce nu le-am m-ai dat curent.Timp de 12 ani le-am dat curent, mi s-a facut mila de ei ei, nu se pot alimenta cu curent deoarece nu au acte de proprietar unde stau si nici mutatie.Au mutatia la alta adresa.La procesul verbal de indeplinirea procedurii scrie ca nu eram acasa si ca au afisat actul pe poarta casei in prezenta martorului. si aici surpriza, acesta fiind cel reclamat de mine.Dupa cate stiu martor nu se poate pune una din partile implicate in conflict, lamuriti-ma va rog.Agentul putea sa apeleze la un vecin ca martor, oricum la o persoana neutra dar locuind ilegal la aceasta adresa fara mutatie s-au pus martori tot ei,pt ca eu nu am avut niciodata probleme cu vecinii in cartier. Cred ca agentul nu a fost echidistant cu partile, acesta a fost impartial Nu mi-a dat nici o hartie in 29-11-2012 eu am fost in curte tot timpul cu fiul meu in casa.Cu mine au vorbit 5min dupa care s-au mutat cu masina Politiei in fata casei la vecin timp de 30min pe linga masina, adunindu-se toti cei care stau fara acte circa6 persoane ca albinele.Am fost la Comand.in audienta, a spus sa stau linistit ca nu am amenda doar avertisment ca trebuia sa justifice benzina masinei de Politie.Acum pe 1-08-2013 am primit prin Posta amenda de 10mil de la finante.Acasa nu am primit P.V. de la Politie din 29-11-2012, azi 7-08-2013 am scos o copie a PV de la finante.Vreau sa contest PV sau TITLUL EXECUTORIU DE LA FINANTE ..Nu au martori decat cei reclamati de mine initial. In PV este trecut cel reclamat de mine initial,cu doua nume iar ca martor asistent tot el cu trei nume.Este corect? Ce sanse am sa contest PV? Am depus contestatie.Am desfasuratorul de la telefoane apelul a fost la 18,55 iar Politia a venit la 19 ,30 dupa 35 minute o singura masina ,fara Pompieri, Salvari ,Genisti,etc,etc.,daca le-as fi spus ca e o urgenta majora veneau tot dupa 35min? Am apelat pana la venirea Politiei ,inca de doua ori la nr telefon al sectiei de Politie ,care mi l-au dat de la 112. Multumesc!

24.08.2013 10:59:20 Votează 00

Distribuie

 • Tot eu, pana acuma am garantia ca 100 la suta este un abuz chiar mai mult , am primit mai multe mesaje de la avocati ca este un abuz si nu numai,am vrut sa am mai multe pareri atata tot, asa ca va rog frumos pe viitor daca nu cunoasteti legislatia nu mai postati ce nu cunoaste-ti, multumesc!  Creat la 17.02.2017 19:57:44 Votează 0 0

  Distribuie

 • Tot eu, pana acuma am garantia ca 100 la suta este un abuz chiar mai mult , am primit mai multe mesaje de la avocati ca este un abuz si nu numai,am vrut sa am mai multe pareri atata tot, asa ca va rog frumos pe viitor daca nu cunoasteti legislatia nu mai postati ce nu cunoaste-ti, multumesc!

  Creat la 17.02.2017 19:58:48 Votează 0 0

  Distribuie

 • Marius
  • Consultant management

  Stimate domn, nu ne "tragem de şireturi" să vă permit să mă luaţi la per-tu. Succes în instanţă cu acel "abuz". Poate învăţaţi că 112 nu e birou de informaţii. Vă va învăţa amenda cu care sunt sigur că sunteţi extrem de fericit, din moment ce vedeţi peste tot "abuzuri" dar nu PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ ABUZ: aţi ţinut linia telefonică ocupată, pentru un caz ce poate chiar avea nevoie urgentă de o intervenţie. Repet, succes la văzut abuzuri peste tot. Subiect închis, nu mai răspund nici unei "păreri avizate" ale dumneavoastră.

  Creat la 21.02.2017 20:01:37 Votează 0 0

  Distribuie