Se incarca...

Browser incompatibil

Pentru a putea folosi aplicația trebuie să folosiți unul dintre urmatoarele browsere.

Forum > Q&A Financiar > Diverse teme financiare
Întrebare fără răspuns

0 0

Noua lege a salarizarii

1994 Vizualizări • Nici un răspunsCreat de Baciu Mihaela • Ultima actualizare la 04.06.2018 17:05:55

Baciu Mihaela
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Membru

          Buna ziua.Lucrez intr-un spital de psihiatrie monospecialitate ca as.medical.Pt. acest lucru,pana in luna martie cand a aparut noua lege a salarizarii,aveam un spor de periclitate de 75%,si un spor de 100%pt sarbatori legale.

    Din luna martie a inceput prapadul.La salarul din luna martie am fost platiti cu un spor de 75%la salarul din ianuarie(mentionez ca acest lucru s-a intamplt doar asistentilor medicali si nu si celorlalte categorii se salariati din spital).Dupa ce am facut greva,am mers la presedintele CJ,am ajuns mai rau.Mentionez ca din luna ianuarie nu am primit nici un act aditional cu modificarile salariale.

      In aprilie,am primit o diferenta de bani (care nu stim daca este corect calculata),aferenta lunii martie,dar a scazut sporul de periclitate la 50%,sporul de sarbatori legale s-a platit la jumatate (la asistenti si infirmieri care lucreaza in sectie).La doamnele de la TESA a scazut sporul de la 50%,la 38%(cam putin in comparatie cu cei din sectie care stau pemanent cu pacientul bolnav psihic).

     Acum s-a dat acea ordonanta care poate fi interpretata de la unitate la unitate.La noi s-a auzit ca sporul va ramane 50% la TOATA lumea adica si la TESA),ca infirmierii carora li s-a luat din salar vor primi salarii compensatorii ,dar de noi,as medicali nuse spune nimic de bine.Daca mergem la contabilitate sa intrebam ceva,suntem agresati verbal ca doar ni s-a marit salarul si nu ne mai saturam de bani.

      Eu v-am povestit nemultumirea noastra si am dori sa ne invatati unde sa ne adresam ca sa stim si noi ca salarul este corect construit.Avem impresia ca noua celor din sectie ni se ia din salar pt.a se pastra sporul mare la TESA ,bucatarie,spalatorie,etc.

Va multumesc.

04.06.2018 17:05:55 Votează 00

Distribuie