Se incarca...

Browser incompatibil

Pentru a putea folosi aplicația trebuie să folosiți unul dintre urmatoarele browsere.

Forum > Q&A Financiar > Persoana Fizica Autorizata
Întrebare fără răspuns

0 0

Infiintare cabinet individual detectiv particular

485 Vizualizări • Nici un răspunsCreat de 0032 • Ultima actualizare la 04.06.2018 17:49:40

0032
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Cadru militar

  FORUM DISCUŢII JURIDICE SOCIETĂŢI COMERCIALE ÎNFIINȚARE CABINET INDIVIDUAL DETECTIV PARTICULAR

Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare cabinet individual detectiv particular

0032Utilizator20:22, 19 Mai 2018

Doresc să deschid un astfel de cabinet, însă am următoarea nelămurire.

Legea 329/2003, Articolul 2, alin. 3 : ”Conducătorii executivi ai societăţilor specializate de detectivi particulari trebuie să fie absolvenţi ai facultăţii de drept sau ai unei şcoli postliceale de detectivi ori să fi îndeplinit funcţia de poliţist ori lucrător în cadrul unei instituţii publice cu atribuţii în domeniul ordinii publice sau siguranţei naţionale cu grad de ofiţer şi să îndeplinească condiţiile prevăzute la art. 5 lit. c), d), e) şi f).”

Norme:

2.2. Pentru obţinerea licenţei de funcţionare conducătorii societăţilor specializate sau ai cabinetelor individuale de detectiv particular depun la inspectoratul de poliţie judeţean sau la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, după caz, următoarele documente:

(Si ce ma intereseaza pe mine) 
Litera c) pentru conducătorii executivi ai societăţii - copie legalizată a diplomei de studii pentru absolvenţii facultăţilor de drept sau ai unei şcoli postliceale de detectivi particulari ori a unei adeverinţe din care să reiasă că au îndeplinit funcţia de poliţist sau lucrător în cadrul unei instituţii publice cu atribuţii în domeniul ordinii publice ori siguranţei naţionale cu grad de ofiţer.

Eu am obtinut atestatul, sunt angajat intr-o institutie din cadrul sistemului national de aparare, ordine publica si siguranta nationala, insa nu am grad de ofiter. 
Litera C de mai sus face referire la societatile specializate. Care este diferenta dintre societatile specializate si un cabinet individual?

Intrebarea principala este: imi pot deschide un cabinet individual daca nu am avut grad de ofiter?

Mulțumesc anticipat.

04.06.2018 17:49:40 Votează 00

Distribuie